Skip links

Professor Smiths alle 26 – GULSKOGEN Drammen

En morderne 2-roms selveierleilighet med en fantastisk balkong beliggende i Proffen Hageby. Leiligheten inneholder romslig gang, bad m/opplegg for vaskemaskin, åpen stue/kjøkken løsning med utgang til vestvendt balkong på 14 kvm.

Boligen ligger i et nyetablert område bestående av leiligheter og rekkehus. Gangavstand til Gulskogen senter (ca. 5 min) og Gulskogen stasjon (ca.10 min). Barnevennlig beliggenhet med Gulskogen skole på naboeiendommen.

 Vi nevner bl.a. Strømsåsen med turmuligheter hele året, Haukåsløypa med alpinbakke, nye Drammen Bad og Marienlyst idrettsanlegg med blant annet kunstisbane. Gangvei til Drammen sentrum med de fleste servicetilbud og handlemuligheter

Emilie FredriksenEiendomsmegler MNEF / Partner
468 05 040
ef@partners.no

https://partners.no/eiendommer/11230027-drammen-drammen-gulskogen-3048-professor-smiths-alle-26-1-roms-leilighet

Leave a comment

Explore
Drag