Skip links
Hei, jeg er Andreas.

Andreas Eriksson

Andreas Eriksson har en sentral rolle i vår virksomhet, hvor han innehar rollene som både eier, fotograf og ansvarlig for alle våre fotografer. Med sin solide erfaring, som spenner over 27år som fotograf, har Andreas spesialisert seg på boligfotografering de siste sju årene.

Drivkraften bak Andreas arbeid er en sterk lidenskap for estetikk og et genuint ønske om å sette selgers behov først. Han brenner for å lage bilder som ikke bare fanger hjemmets unike karakter, men som også fremkaller en tilknytning hos potensielle kjøpere.

I rollen som ansvarlig fotograf sørger Andreas for at alle ansatte følger samme høye etiske standarder og streber etter perfeksjon i arbeidet. Gjennom sitt engasjement og ekspertise bidrar han til at vi konsekvent leverer bilder av høyeste kvalitet, noe som igjen kommer både våre kunder og det norske boligmarkedet til gode.

Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige)
Sedan över 27 år tillbaka arbetar jag som fotograf i Norge. Till det dagliga arbetar jag primärt med fotografering av hus och lägenheter i förbindelse med försäljning, samt fotografering för olika företag som önskar mina tjänster. I tillägg till detta har jag studio centralt placerat i Oslo där jag levererar kompletta fotograferingstjänster för familjer samt inom fotografering av barn och gravida. Varje år tar jag på mig ca fem till sju bröllopsfotograferingar i Innlandet, Oslo, Viken och Vestfold og Telemark fylke. Det går givetvis utmärkt att boka mina tjänster andra platser i landet.

Mitt intresse för fotografering startade i tidig ålder då jag fick min första kamera av mina föräldrar. På den tiden var det dyrt med film, så motiven valdes med noggrannhet. I starten gick det ofta i bilder av djur och natur. I 1995 flyttade jag till Norge och motiven gick mer och mer över till att innehålla människor och med en gradvis vrid över till att leverera lösningar till företag. Idag är det en god dynamik med en god variation.

  • Eier av Eiendomsfotograf AS
  • Fotograf
  • Fagansvarlig fotograf
Send en melding

Kontakt Andreas

Send meg en e-post direkte

andreas@eiendomsfotograf.as

Ring meg

(+47) 922 96 554

Explore
Drag