Skip links

Langoddveien 27F, 1367 Snarøya – Fasilitetsrikt “townhouse” av Niels Torp – Eie Bærum

Ett helt unikt objekt på den beste delen av Snarøya. Dette er ett oppdrag gjennom Diakrit Norge AS. Leiligheten selges gjennom Eie Eiendomsmegling Bærum. Ansvarlig megler er Chris A Skoug.

(Fra finn.no annonse) – Av og til kommer det objekter i markedet som har noe karakteristisk over seg, et hjem å være litt ekstra stolt av fordi det har en wow-faktor og fasiliteter ikke alle har. Langoddveien 27F har dette. Boligen er tegnet av arkitekt Niels Torp og oppført i 2009 som en signatur-bolig som skulle tiltrekke seg oppmerksomhet og gi markedet på Fornebu noe mer enn forventet. Boligen er gjennomlys og romslig og går over 3 plan med 3/4 soverom, 3 bad, 2 usjenerte uteplasser og en planløsning som gir hele familien rom og den dynamikken hverdagen krever.

Finn.no: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=216930835

Leave a comment

Explore
Drag